Over ons

Waterfeit adviseurs is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in stedelijk waterbeheer. Met ons team van specialisten staan wij graag voor u klaar!

Lennard Stigter

Senior adviseur met een stevige technische achtergrond, altijd werkend met oog voor de uitdagingen in de praktijk. Veel bezig met hydraulische berekeningen, systeemoptimalisaties en  meet- en monitoringsprogramma’s. Daarnaast ook nauw betrokken bij samenwerkingstrajecten in de waterketen.

Peter van Hoof

Senior adviseur met een brede ervaring op het gebied van stedelijk waterbeheer. Veel bezig met ontwerp en hydraulische berekeningen voor vrijverval riolering, infiltratievoorzieningen en gemalen/persleidingen. Zowel veel ervaring bij klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten, als op het gebied van beheer van riolering bij gemeentelijke overheden.

Pim Overheijden

In de rol van adviseur stedelijk water is Pim bezig met diverse vraagstukken die zijn gerelateerd aan het ontwerpen en beheren van watersystemen. Hierbij valt te denken aan het opstellen van rioleringsontwerpen, waterhuishoudingsplannen en het uitvoeren van stresstesten. Maar ook voor het opstellen van inspectieplannen, maatregelenprogramma’s en het optimaliseren van rioleringsbeheer kunt u bij hem terecht.

Robin Rense

Als junior adviseur is Robin vooral betrokken bij het ontwerpen en modelleren van afwatering en riolering. Daarnaast heeft hij zich onder andere ontwikkeld in het maken van maaiveldmodellen voor klimaatstresstest locaties in D-Hydro.

Daniëlle Coster

Als junior adviseur is Daniëlle erg geïnteresseerd in het technische aspect binnen het vakgebied stedelijk water. Zij houdt zich bezig met het hydraulisch modelleren, ontwerpen en optimaliseren van watersystemen en heeft ervaring in het opstellen van integrale riool- en oppervlaktewatermodellen. Daniëlle hecht veel waarde aan een goed klantcontact.

Jeroen Heijnen

Jeroen is senior adviseur stedelijk water, gespecialiseerd in rioolbeheer. Het adviseren over en ondersteunen bij rioolbeheer en het opstellen van vervangingsplannen is Jeroen op het lijf geschreven.

Harold Scheepers

Harold heeft een ruime ervaring in zowel de advieswereld als bij gemeenten. Harold is een echte allrounder, met kennis van rioolontwerp tot beleidsadvisering en alles daar tussen in. Hij werkt graag nauw samen met zijn klanten om samen toe te werken naar een optimaal product.